sâmbătă, 17 iulie 2010

PANTOFI CU TOC SI CIOCOLATA LE' TREBUIT LA SUCEVENI CA AVEAU DE TOATE


Soţia preşedintelui Băsescu a mers să facă acte de caritate, ieri, în localitatea suceveană Şerbăuţi. Prima-doamnă le-a dus amărâţilor şase TIR-uri cu materiale de construcţii, cărămidă şi BCA, care au fost descărcate în curţile celor care îşi refac locuinţele după inundaţii.
Maria Băsescu a precizat că, de fapt, fiica ei Ioana s-a ocupat de colectarea ajutoarelor, numai că e ocupată şi că nu poate ajunge la Şerbăuţi. Soţia preşedintelui a avut timp şi pentru a sta de vorbă cu câţiva copii, cărora le-a împărţit ciocolată.

Stolo, ce supervilă ţi-ai tras la Olimp!


Europarlamentarul PD-L Teodor Stoloja mai are putin şi işi termină de construit o supervilă chiar pe malul mării, la marginea staţiunii Olimp, judeţul Constanţa.



Superduplexul ridicat la 100 de metri de apa mării, pe o plajă aproape virgină aflată lângă staţiunea Olimp, va fi gata în câteva luni. Construcţia imobilului, care are în jur de 20 de camere, a început în urmă cu un an şi jumătate, iar lucrările au înaintat ceva mai lent, deoarece în timpul iernii au fost oprite. În urmă cu un an, soţia lui Stolojan, Elena, în grija căreia a rămas ridicarea vilei, a declarat că imobilul va deveni, pe timpul verii, cartierul general al celor două firme de turism, deţinute de familie.

Casa este locuită

Deşi încă se lucrează la ea, casa e deja locuită probabil de cei care au grijă să nu se fure din materialele de construcţie. “S-a avansat cu lucrările, dar acum s-a cam încetinit ritmul. Poate n-o mai avea bani nici domnu’ Stolojan pe criza asta. Oricum, pe el nu l-am mai văzut demult pe aici”, ne-a spus nea Nicu, unul dintre localnicii care vin la pescuit în zonă.