vineri, 13 august 2010

Carmen Plesea, show-uri lesbi la malul marii

2010-08-12 12:40:04

Azi, 12 august, fosta partenera de afaceri a lui Costin Marculescu, Carmen Plesea, va filma impreuna cu sarpele sau, Kaa, un material de promovare pentru un site erotic.Desi vedeta sustine ca materialul nu va fi cu tenta pornografica, comportamentul ei din ultima vreme tinde sa spuna cu totul altceva. Inca de anul trecut au inceput sa circule zvonuri conform carora Carmen Plesea a inceput sa presteze servicii sexuale contra cost pentru a-si achita datoriile casnice. Carmen a ajuns in aceasta situatie dupa ce criza financiara i-a afectat afacerile in domeniul modlling-ului, aceasta detinand o agentie de manechine.Pentru a pregati publicul pentru marea lansare a filmuletului, Carmen Plesea a realizat cateva fotografii la malul marii unde se simte minunat in compania amicei sale Ioana Popescu. Cele doua sunt fotografiate topless si in ipostaze lesbi.
»Vezi galerie foto

Vosganian: Băsescu să-şi vadă de treburile lui, noi decidem când vom guverna, nu suntem lacheii lui

Liderul PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele ar trebui să-şi vadă de treburile sale, precizând că liderii opoziţiei vor decide singuri, nefiind lacheii şefului statului, când să vină la guvernare, adăugând că Traian Băsescu fie se va supune, fie va fi suspendat.



Întrebat cum comentează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu care a spus că în cazul adoptării unei moţiuni de cenzură ar putea să cheme opoziţia la guvernare, vicepreşedintele PNL a menţionat că şeful statului ar trebui să-şi vadă de treburile lui.

"Adică Traian Băsescu ne cheamă la guvernare? Spuneţi-i din partea mea domnului Băsescu să-şi vadă de treburile lui. În clipa în care noi decidem pentru o nouă majoritate şi o nouă guvernare, dânsul ori va face ceea ce zice Parlamentul, ori va fi suspendat", a susţinut Varujan Vosganian.Liderul PNL a menţionat că şeful statului nu poate chema opoziţia când vrea el la guvernare şi la discuţii la Cotroceni, pentru că PNL şi PSD nu sutn lacheii săi."Nu ne cheamă dânsul când vrea la guvernare, la Cotroceni, că noi nu suntem lacheii domniei sale", a conchis Vosganian.Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, într-un interviu, că vrea să reitereze mesajul că ar putea încredinţa opoziţiei guvernarea în cazul în care aceasta prezintă un program credibil şi în eventualitatea în care Guvernul pică la moţiunea de cenzură.