vineri, 23 iulie 2010

Google


Sex and the City 2: Miley Cyrus

Andreea Bălan se ia prea în serios


Ori este prea naivă şi nu ştie cu ce se mănâncă showbizul (nu cred că e cazul!) ori are aere de divă!

Andreea Bălan a fost invitată la Happy Hour unde discuţia cu Cătălin Măruţa s-a aprins niţel, asta pentru că artista nu-şi mai doreşte să apară în presă decât cu articole care vorbesc despre muzica ei şi despre succesele ei.

Este sătulă de articolele care-i promovează chiloţii! Hah!!

Andreea se simte deranjată de faptul că numele ei apare alături de numele altor fătuci paraşutate pe prima pagină a ziarelor doar pentru că au sâni mai obraznici, cracii mai desfăcuţi şi iubiţi mai fotbalişti. Pe când ea este cântăreaţă cu vechime, care a dat mult muzicii româneşti, dar care, la rândul ei, face muzică după cum bate vântul!Mai mult, ea are pretenţia că atunci când este invitată la o emisiune, ea să dea tonul discuţiei şi nu moderatorul. Căci, vezi Doamne, dacă prima întrebare nu este despre cea mai nouă piesă, nu mai are farmec…Oricât de cuminţică ar fi Andreea, nu ştie să exploateze presa. Şi de aici tot acest zbucium al ei. Cine vrea să urmărească artişti care se plâng mereu?Râde şi tu surioaro de ce se scrie şi vei fi mult mai simpatică pentru publicul tău!Urmăriţi discuţia aprinsă de la Happy Hour după continuare.

Andreea Bălan a căzut în dizgraţia PRO TV-ului


Nu vă puneţi cu Mă(gă)ruţă!

Nu vă puneţi cu trustul PRO!

Conflictul dintre Andreea Bălan şi Cătălin Măruţa a explodat din nou. Motivul? Andreea s-a trezit cu uşa trântită în nas de producătorii emisiunii Dansez pentru tine. Iar motivul pare să fie scandalul cearta de la Happy Hour de acum două luni.

Ştim cu toţii ce reguli draconice le sunt impuse vedetelor promovate de trust… Iar Andreea era “protejata” lor. Numai că o ceartă cu un angajat de vază al trustului nu dă bine.

Aşa că i-au spus “Hai, pa!”

Vedeta urma să aibă o demonstraţie de samba alături de Petrişor Ruge în emisiunea de pe PRO TV, însă a fost refuzată în ultimul moment. Însă ultimul sezon de Dansez s-a încheiat de mult. Şi atunci de ce tocmai acum aceasta reinflamare a spiritelor?

O declaraţie a lui Măruţă ar fi umplut paharul Bălăniţei…

“Cine mă acuză că m-am schimbat nu-şi dă seama că, de fapt, numai vremurile se schimbă şi anumite personaje ies din garanţie. Şi apoi, tot aceste personaje tind către mania persecuţiei, au impresia că moderatorii sunt de vină pentru declinul lor muzical sau artistic. N-am avut niciodată tendinţa să renunţ la formatul şi stilul emisiunii, nu mă intimidează speculaţiile unora.”

Cântăreaţa dansatoarea s-a dezlănţuit zilele trecute pe Twitter, postând mai multe mesaje în care îl atacă pe Măruţă:

Andra îl ceartă pe Cătălin Măruţă…


…când se ia de artiştii invitaţi în emisiunea Happy Hour.Se pare că artista nu vede cu ochi buni micile certuri ale soţului său cu artiştii pe care-i invită în emisiune.În weekend se vor da premiile Confidenţial, iar Andra a fost invitată să cânte. În cadrul filmărilor pentru emisiune, cântăreaţa a fost întrebată dacă se ceartă cu bărba’-su când acesta se ia colegele ei de breaslă?

“Da. Mereu ii zic. Retineti insa ca el nu ma invata pe mine sa cant, asa cum nici eu nu-i spun lui cum sa faca televiziune.”

Cine-ar fi crezut că Andreea Bălan are o “aliată” chiar în casa Măruţă? :D

Angelina Jolie


tion.ro > Foto > chioran > 5.jpg

Cod galben de furtună în 20 de judeţeÎn intervalul 24 iulie ora 15.00 - 25 iulie, ora 10, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în jumătat


În intervalul 24 iulie ora 15.00 - 25 iulie, ora 10, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în jumătatea de vest a ţării, la deal şi la munte. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descarcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua trecător aspect de vijelie si izolat căderi de grindină, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 60 l/mp. În cursul zilei de duminică, asemenea fenomene vor fi prezente şi în restul teritoriului.De asemenea, comparativ cu ziua de vineri, duminică temperaturile vor scădea cu până la 10 grade Celsius, ajungând la 24-25 de grade.

Sursa: Realitatea.net

Vlădescu: Nu luăm în considerare în acest moment modificarea sistemului de taxe şi impozite


"Nu luăm în considerare în acest moment modificarea sistemului de taxe şi impozite", a spus Vlădescu, într-o conferinţă de presă.
În ceea ce priveşte noile previziuni privind datele macroeconomice, Vlădescu a menţionat că se va realiza o rectificare bugetară împreună cu oficialii instituţiilor financiare internaţionale şi că deficitul bugetar va fi la finele acestui an de 6,8% din PIB.
În perioada 26 iulie - 4 august reprezentanţi ai FMI şi ai Comisiei Europene se vor afla la Bucureşti pentru o nouă revizuire a programului multilateral de asistenţă financiară.
Ministrul Finanţelor a susţinut, într-un interviu acordat săptămâna trecută "Ziarului Financiar", că România ar trebui să treacă de la 1 ianuarie 2011, după şase ani de cotă unică, la un sistem de impozitare progresivă a veniturilor, inclusiv a tuturor pensiilor, concomitent cu scăderea TVA.
Ulterior, premierul Emil Boc a declarat că Vlădescu nu a avut mandat pentru a dezbate public tema cotei unice şi a impozitării progresive, care nu a fost analizată şi aprobată în Guvern, şi a interzis miniştrilor să mai introducă în discuţia publică subiecte care nu au avizul Executivului.
La sfârşitul săptămânii trecute, premierul a anunţat că impozitul minim va fi eliminat în această toamnă, iar cota unică de impozitare de 16% va fi menţinută, deoarece impozitarea progresivă nu poate aduce venituri suplimentare la buget faţă de nivelul actual.