duminică, 8 august 2010

krishna si rukmini - hoata de iubire

Rukmini - Numele tau (2006)

Krishna & Rukmini

Mai multe localităţi din Mehedinţi au rămas fără curent din cauza descărcărilor eletrice

Mai multe localităţi din Mehedinţi au rămas fără energie electrică în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza descărcărilor electrice, iar pompierii au intervenit pentru a scoate apa din trei gospodării.


Potrivit şefului Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, căpitanul Liviu Borugă, descărcările electrice au afectat în noaptea de vineri spre sâmbătă 10 localităţi din Mehedinţi, angajaţii societăţii de distribuţie a curentului electric intervenind pentru remedierea defecţiunilor. Potrivit aceleiaşi surse, sâmbătă dimineaţă nu erau alimentate cu energie localităţile Iablaniţa, Oprăneşti şi Stigniţa.




De asemenea, în urma ploii de vineri seară, pompierii ISU Mehedinţi au intervenit pentru a scoate apa din două gospodării din comuna Şimian, localitatea Piatra Albă, dar şi la subsolul unei case din comuna Pătulele.

Uioreanu: Guvernul şi preşedinte Băsescu să emigreze şi să îşi caute slujbe în străinătate

Deputatul PNL Horea Uioreanu susţine că Guvernul Boc şi preşedintele Traian Băsescu ar trebui să emigreze şi să îşi caute slujbe bine plătite în străinătate, "care să le permită să trimită bani în ţară pentru relansarea economiei".



Deputatul liberal susţine, într-un comunicat de presă transmis duminică, faptul că României îi va fi mult mai bine fără "inflaţia de portocaliu"."Pentru că premierul, preşedintele României şi întreg PDL jură că sunt preocupaţi doar de bunăstarea naţiunii, îi rog să şi demonstreze acest lucru, iar membrii Guvernului să uzeze de dreptul de a emigra, cu tot cu preşedintele Traian Băsescu, şi de a-şi căuta slujbe în străinătate. Slujbe bine plătite, care să le permită să trimită în ţară bani pentru relansarea economiei", se arată în documentul citat.



Deputatul PNL a precizat că guvernanţii pot să ia cu ei pe cine doresc, "şi maşinile, şi broaştele ţestoase plimbate de la Primăria Cluj-Napoca la Palatul Victoria". "Să ne rămână medicii, filozofii, profesorii să se odihnească în cele două luni de vacanţă de vară, chiar dacă nici unii, nici alţii nu au salarii de 6.000 de lei după 30 de ani de muncă. Cred că sunt destul de rezonabil şi nu dramatizez când spun că, fără inflaţia de portocaliu, în mod cert ne va fi mult mai bine", a subliniat Horea Uioreanu.Deputatul PNL a menţionat că, după prezentarea datelor unui sondaj de opinie în care 86 la sută dintre români susţin că ar părăsi ţara, preşedintele Traian Băsescu şi-a luat în serios rolul de "salvamar al PDL" şi a declarat "că nu trebuie să mai facem o dramă din faptul că ne pleacă medicii, iar profesorii, care au două luni de concediu, să fie rezonabili"."Socoteala preşedintelui Băsescu şi a PDL e simplă: dacă 86 la sută dintre români ar emigra, PDL ar rămâne cu prietenii, ar câştiga din nou alegerile şi ar continua să conducă ţara şi «Grădina Carpaţilor». Nu prea ar mai fi cine să construiască opt kilometri din centura Iaşiului, să o termine pe cea a Clujului şi să finalizeze încă zece kilometri de autostradă, dar asta nu ar constitui o problemă gravă, că tot nu ar avea cine să circule pe drumurile astea", a susţinut Horea Uioreanu.El a adăugat că România ar urma să devină, astfel, "singura ţară din lume fără şomeri, fără bolnavi, fără oameni lipsiţi de adăpost, nepoluată şi nepopulată".Preşedintele Traian Băsescu a ţinut, miecuri seară, la TVR, să le mulţumească românilor care muncesc în străinătate pentru ceea ce fac indirect pentru ţara lor, nealegând varianta de a se întoarce şi a solicita ajutor de şomaj, România având deja la acest capitol un fond deficitar.



Mai multe persoane rănite după ce două autobuze RATB care mergeau spre mănăstiri s-au ciocnit

"A fost un incident regretabil. Şoferul autobuzului din faţă a frânat brusc,iar cel din spate nu a mai avut timp să frâneze şi a intrat în prima maşină. Vă daţi seama, s-au lovit de scaune, nu s-au aşteptat la o frână bruscă. O persoană a fost dusă la spital. Un reprezentant RATB este cu aceasta la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Ceilalţi pasageri au fost loviţi uşor", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Adrian CriţEl a precizat că autobuzul aflat în faţă şi-a continuat cursa aşa cum era programată, iar după ce a revenit în Capitală şi au coborât pasagerii, a ieşit din traseu.
Al doilea autobuz a fost înlocuit, iar pasagerii şi-au continuat călătoria aşa cum a fost stabilit."Nu vom renunţa la excursiile la mănăstiri, pentru că sunt tot mai multe cereri. Nu ştiu cât de grav a fost afectată maşina. Vom vedea la evaluare. A fost un incident, îl regretăm", a adăugat Adrian Criţ.Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti au lansat, în 1 august, nouă linii pilot către mănăstiri şi obiective turistice din apropierea Bucureştiului, inclusiv către Parcul Natural Comana. Cele nouă autobuze au puncte de plecare la Piaţa Presei Libere, Piaţa Sfânta Vineri şi la terminalul Ghencea.Fiecare traseu cuprinde unul, două sau trei obiective, dintre mănăstirile Căldăruşani, Balmuci, Cernica, Pasărea, Ciorogârla, Biserica "Adormirea Maicii Domnului" şi Biserica "Sf. Ilie" din Călugăreni, Biserica "Sf. Voievozi" din Hulubeşti, Biserica "Sf. Gheorghe" din Brăniştari şi Parcul Natural Comana. Aceste curse circulă sâmbăta şi duminica, precum şi cu ocazia sărbătorilor religioase, iar un bilet dus-întors costă 15 lei.



Victor Piturca si-a dat demisia......................... Steaua, fara antrenor

Lista antrenorilor din ultimii 10 ani:

Victor Piturca - 2000-2002
Cosmin Olaroiu - 2002
Victor Piturca - 2002-2004
Walter Zenga - 2004-2005
Dumitru Dumitriu - 2005
Oleg Protasov - 2005
Cosmin Olaroiu - 2006-2007
Gica Hagi - 2007
Massimo Pedrazzini - 2007
Marius Lacatus - 2007-2008
Dorinel Munteanu - 2008
Marius Lacatus - 2009
Cristiano Bergodi - 2009
Mihai Stoichita 2009-2010
Victor Piturca 2010

Dupa mai multe neintelegeri cu patronul Gigi Becali, Victor Piturca si-a strans bagajele si a parasit banca tehnica a Stelei. "A luat staff-ul si a plecat. Viata merge inainte. Pentru ce sa il mai conving sa se intoarca?", a precizat finantatorul echipei din Ghencea. Dupa doar trei etape de campionat, ros-albastrii vor fi nevoiti sa schimbe antrenorul, Steaua fiind o adevarata devoratoare de tehnicieni (au fost 15 in ultimii 10 ani).

Motivul despartirii
Inainte de a semna cu Steaua, Piturca i-a cerut lui Becali (pe langa transferuri si un buget consistent) sa nu ii mai critice pe jucatori si pe suporteri. Cu toate ca si-a dat acordul pentru acest lucru, omul de afaceri nu a rezistat si a iesit imediat pe posturile de televiziune, exact precum in zilele bune. Acest lucru l-a deranjat pe fostul selectioner al Romaniei, iar Piturca a amenintat ca demisioneaza.Pentru a ramane pe banca tehnica a echipei, antrenorul a cerut o clauza prin care ar lua 20 de milioane de euro daca patronul mai da declaratii care sa deterioreze imaginea sa, a fotbalistilor si a suporterilor."I-am oferit lui Piti un salariu de 25.000 de euro lunar si prima de doua milioane de euro daca se califica in Liga Campionilor. I-am luat 15 jucatori, a plecat cu ei in cantonament si acum vine sa-mi ceara garantii de 25 de milioane de euro, adica 10 hectare de pamant si 5 milioane, ca eu nu o sa mai vorbesc de echipa. I-am zis ca cel mult pot sa-i dublez salariul, dar in nici un caz nu-mi pot pune gaj toata averea mea!", a fost raspunsul lui Becali.In aceste conditii, inevitabilul s-a produs, iar Victor Piturca a demisionat de la Steaua dupa doar trei etape scurse din noua editie de campionat.Cine vine dupa Piti?La putin timp dupa ce Victor Piturca si-a strans bagajele de la Stadionul Steaua, au aparut si primele zvonuri in legatura cu viitorul antrenor al ros-albastrilor. Pe lista largita pentru a prelua formatia din Ghencea se afla Cosmin Olaroiu, Marius Lacatus, Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru, Dan Petrescu, Walter Zenga, Ionut Badea, Gica Hagi si Oleg Protasov.Situatia tensionata de la Steaua si-a gasit corespondent in numarul de antrenori pe care clubul bucurestean i-a avut in ultimii 10 ani, la conducerea tehnica a ros-albastrilor perindandu-se nu mai putin de 15 antrenori (conform gsp)Pe langa Piturca, au parasit echipa si Eugen Neagoe, Ovidiu Costesin, Mihai Dima si Gabriel Boldici, acestia formand staff-ul tehnic cu care Piti a venit in Ghencea.

Parcare in mijlocul intersectiei

















Parcare in mijlocul intersectiei