miercuri, 1 decembrie 2010

Reteta Tibetana cu usturoi

           Această reţetă este de 5000 de ani şi este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac [ulcer]. În acelaşi timp organismul este purificat de calorii şi depuneri adipoase, îmbunătăţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, previne ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia, apariţia diferitelor tumori, ameliorează vederea.Mod de preparare : se spală şi se curăţă foarte bine 350gr de usturoi, apoi se pisează mărunt într-o piuliţă de lemn. După ce este bine pisat se iau cu o linguriţa 200gr din această compoziţie [partea mai suculentă] şi se introduce într-un vas ce conţine 200ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se închide ermetic şi se ţine la rece, timp de 10 zile. Se strecoară maceratul prin tifon, se pune într-o sticlă bine închisă şi se mai ţine încă 3 zile.
Mod de administrare : într-un pahar în care s-au pus 50ml lapte rece [în prealabil fiert] se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi şi se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese. Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel :
  • Ziua 1 = dimineaţa 2 picături, prânz 2 picături, seara 2 picături
  • Ziua 2 = dimineaţa 4 picături, prânz 5 picături, seara 6 picături
  • Ziua 3 = dimineaţa 7 picături, prânz 8 picături, seară 9 picături
  • Ziua 4 = dimineaţa 10 pic, prânz 11 pic, seară 12 pic
  • Ziua 5 = dimineaţa 13 pic, prânz 14 pic, seara 15 pic
  • Ziua 6 = dimineaţa 15 pic, prânz 14 pic, seara 13 pic
  • Ziua 7 = dimineaţa 12 pic, prânz 11 pic, seară 10 pic
  • Ziua 8 = dimineaţa 9 pic, prânz 8 pic, seara 7 pic
  • Ziua 9 = dimineaţa 6 pic, prânz 5 pic, seara 4 pic
  • Ziua 10 = dimineaţa 3 pic, prânz 2 pic, seară 1 pic
  • Ziua 11 = dimineaţa 25 pic, prânz 25 pic, seară 25 pic
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu